Aquapark hizmete girdi

Vatandaşların sportif, sosyal ve kültürel ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olan "Karadağ Mesire Alanı" projesi kapsamında yer alan Aquapark'ın yapımı tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Belediyesi tarafından Briketçiler Sitesi civarında yapımı devam eden Mesire Alanı'nın, Aquapark bölümü tamamlanarak hizmete girdi. Özenle yapılan park, oldukça geniş bir alanda yer alıyor. Aqupark projesi kapsamında; çocukların yararlanacağı 1 sıçrama, 1 yüzme olmak üzere, toplam 2 adet havuz bulunuyor. Çevresi porselen seramikle süslenen, 1 metre derinliğindeki havuzların içine inişli-çıkışlı merdivenler monte edilmiş. Vatandaşların dinlenebileceği pergola ve kamelyalar var. Havuzun içinde 1 Spirial, 1 düz kaydırak yer alırken, dinlenilebilmek amacıyla çevresinde çok sayıda şezlong (üzerine uzanılan taşınabilir koltuk) yer alıyor. Soyunma ve duş üniteleri mevcut. Etrafı ise dekoratif çitle örülmüş. Her ayrıntısı özenle yapılarak hizmete giren Aquapark, vatandaşların en gözde mekanı haline getirilerek, hizmete sunuldu.

21. Yüzyıl yerel yönetim anlayışının; temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal tesislerin yapımını da kapsadığını belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediyeciliğin bir vizyon ve ileriyi görme işi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, toplumun ihtiyaç duyduğu sosyal projeleri de hayata geçirmek gerekir. Bu amaçla Briketçiler Sitesi civarında zengin içerikli bir mesire alanı yapıyoruz. Toplumumuzun en önemli ihtiyaçlarından birisi olan bu projesinin önemli bir kısmını tamamladık. Tamamlayıp hizmete sunduğumuz Aquapark bunlardan sadece bir bölümü. Mesire alanı projesinin diğer detaylarını da en kısa sürede tamamlayarak, tamamını halkımızın hizmetine sunacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber