Bornova Belediyesi'nden kiralık benzin istasyonu

Bornova Belediyesi, İzmir'in en işlek güzergâhlarından biri olan Kemalpaşa Caddesi'ndeki 5 bin 731 metrekarelik benzin istasyonunu, açık artırma usulü ihaleyle kiralayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bornova Belediyesi, İzmir'in en işlek güzergâhlarından biri olan Kemalpaşa Caddesi'ndeki 5 bin 731 metrekarelik benzin istasyonunu, açık artırma usulü ihaleyle kiralayacak. Muhammen bedeli KDV hariç aylık 25 bin lira olarak belirlenen benzinliğin ihalesi, 5 Temmuz 2012 Perşembe saat 14.00'te, belediye encümen salonunda yapılacak. Katılmak isteyenler, 9 bin lira geçici teminat bedeli verecek. Bu teminat, ihale saatine kadar yatırılabilecek. Şartnamesi, Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden bedelsiz olarak edinilebilecek. Kiralama, Devlet İhale Kanunu'nun açık arttırma usulüne göre encümen tarafından yapılacak.

Bütün ihale ve kiralamaları şeffaf yönetim anlayışıyla yaptıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, ?Aynı anlayışla Pınarbaşı Mahallesi'ndeki benzin istasyonu tesisini de kiralama ihalesine çıkarıyoruz. Bu tesisten gelen kira bedelini, halkımıza sunacağımız hizmetlerde kullanacağız. İhalemize, şartları uyan herkesi davet ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber