MMO, Büyük Anadolu Hastanesi ile sağlık anlaşması imzaladı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat il temsilcilikleri ve Merzifon ilçe temsilciliği üyelerine yönelik Büyük Anadolu Hastanesi ile 'Kurumsal Sağlık Anlaşması' imzaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Güner Armutlu, odanın şube binasında imzaladıkları protokol gereği Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube üyeleri ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

Protokolle ilgili basına bilgi veren Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, ?Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Büyük Anadolu Hastanesi ile protokol imzaladığımız için mutluyuz. İki farklı hizmet yerinde faaliyet göstermekte olan Büyük Anadolu Hastanesi'nin çağdaş, modern ve yeni branşları da içine alacak şekilde hizmet etmesini temenni ediyoruz.? dedi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Güner Armutlu ise şunları söyledi: ?Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi belki sağlığa uzak gibi gözükse de aslında kullandığımız cihazlar açısından ve Samsun'da üretilen tıbbi cihazların birer makine olmasından dolayı iç içeyiz. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak sivil toplum örgütleri ile başlattığımız sağlık anlaşmalarına Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesini de katmak istedik. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürken ile görüştüğümüz konuları protokol çerçevesinde imza altına almayı kararlaştırdık. Hastane olarak MMO üyelerine hizmet sunuyor olmaktan mutluluk duyacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber