Diyarbakır, 'Tanıtım Günleri'ne hazırlanıyor

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 27-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Diyarbakır Tanıtım Günleri' ile ilgili hazırlıklar gözden geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya Vali Mustafa Toprak, Vali Yardımcısı Mustafa Can, Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Diyarbakır Tanıtım Günleri Düzenleme Komitesi Başkanı Yelda Yakut, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Toprak, 'Diyarbakır Tanıtım Günleri' organizasyonu sayesinde Diyarbakır ilinin tanıtılması, her yönü ile temsil edilmesinin güzelliklere vesile olacağını ifade etti. Toprak, organizasyondan duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi: ?Bugünkü toplantımızda tanıtım günleri için bir danışma, yürütme ve düzenleme grubunun oluşturulması ve organizasyonda neler olacağının daha kapsamlı bir şekilde ortaya konması amaçlanmaktadır. Biz iyi olacağını düşünüyoruz. Bir şeyin içeriğini güzel hazırlar isek sonucu da güzel olur. Tanıtım günleri organizasyonu sayesinde Diyarbakır ilimizin tanıtılması, her yönü ile temsil edilmesi noktasında güzellikler olacaktır.?

Düzenleme komitesi Başkanı Yelda Yakut, Diyarbakır'ın sahip olduğu potansiyeli ve değerleri Türkiye değil dünyaya duyuracaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Organizasyonun amacı sadece kültürel değil; toplumsal, sosyal ve ekonomik alanda da Türkiye'nin her bir noktasına tanıtmayı amaçlıyoruz.?

Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik organizasyonda yapılacak çalışmalar ve stantlarda nelerin kullanılacağı hakkında slayt sunarak bilgi verdi.

Slayt sunumundan sonra katılımcılar fikir alışverişinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber