Zabıtaya öfke kontrolünün nasıl yapılacağı anlatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, zabıta personeline yönelik 'İletişim ve Öfke Kontrolü' konulu seminer düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Meclis salonunda gerçekleşen seminer öncesi bir konuşma yaptı. Yalçın, "Eğitim, insanın olgunlaşmasına sebep olan en önemli etkendir." dedi. Türkiye'nin en başarılı zabıtasının Kayseri'de olduğunu söyleyen Yalçın, "Kayseri, at arabalardan, minibüslerden, kaldırımı işgal eden dükkan sahiplerinden, seyyar satıcılardan, dilencilerden arındırılmış bir şehir. Böyle bir şehir tanımı daha Türkiye'de yok. Bu kalitemizi zedelememeye dikkat edelim." dedi.

Zabıta personelinin işlerini ciddiye almasını isteyen Mustafa Yalçın, sözlerinin sonunda personele Türkçeyi güzel kullanmaları tavsiyesinde bulundu. Yalçın'ın konuşmasının ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) İletişim Yöntem ve Teknikleri Eğitmeni Özden Algan tarafından zabıta personeline seminer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber