Ahi Evran Üniversitesi mezuniyet töreninde evlilik teklifi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde bir genç, yaklaşık 10 bin kişi önünde kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin mezuniyet töreni, Ahi Stadyumu'nda yapıldı. Törene yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Mezun olan öğrencilerin tek tek alkışlar eşliğinde tören alanına alınması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam yaptı. Saylam, "Yeniliklere ve topluma açık olan kimliğinizle her zaman kendinizi geliştirin. Buradan sadece iyi şekilde mezun olmanız bizleri değil, aileleriniz başta bütün toplumu memnun eder. Bizlere tecrübesiz şekilde bıraktığınız evlatlarınız, emin ellerde sizlere ve topluma tecrübeli şekilde verilmektedir. Onlarla ne derece gurur duysanız azdır" dedi.

Rektör Saylam'ın konuşmasının ardından bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Enes Arslan (24) yaklaşık 10 bin kişinin önünde kürsüye çıkarak kız arkadaşı Ayşegül Dönmez'e evlenme teklif etti. Kendini kürsüden tanıtan ve kürsüye başarılı şekilde çıkmadığını ifade eden Arslan, "Aranızda öyle bir kişi var ki o benim için çok önemli, başarılı olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi. "Herkesi hayata bağlayan birisi var, beni de hayata bağlayan sensin" diyen ve evlenme teklifine olumlu yanıt alan Arslan, "Her arkadaşımız farklı şekillerde evlenme teklif etti. Ben hep mezuniyetimizi bekledim. Bu an benim için önemli idi, idealist davrandım. Dört senelik birlikteliğimiz var. Teklifim Ahi Evran Üniversitesi'ne yakıştı" ifadelerini kullandı.

Rektör Salyam ve Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden'in ellerini öpen çift, daha sonra arkadaşlarının yanına döndü. Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atması ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber