Vali Coş'a şoförlerden teşekkür ziyareti

Adana Demirspor Kulübü'nden alacaklarının bir kısmını tahsil eden otobüs şoförleri, Vali Hüseyin Avni Coş'a desteği nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 22:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şoförler, alacaklarının geri kalan kısmı için de Vali Coş'tan destek istedi.

Adana Demirspor'un Play Off'ta Fethiyespor ile oynadığı maça taraftarları otobüsleriyle taşıyan şoförler, alacaklarının tahsili için girişimlerde bulunan Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti. Taraftarların Denizli'ye otobüslerle taşınması organizasyonu gerçekleştiren Celal Haktanır, beraberinde şoförlerden Mesut Karabulut ve İdris Çiftpınar ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş'a sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür etti.

Vali Coş, taraftarların maçlara taşınmasını sağladıkları için şoförlere teşekkür ederek şunları söyledi:

"Siz hem Adana Demirspor'u sevdiğiniz için hem de Adana Demirspor camiasına güvendiğiniz için taraftarı taşıdınız. Onların orada coşkuyla maçı izlemesini takımını desteklemesini sağladınız. ve güzel bir başarı elde edildi. Bundaki payınız yüksek. Ancak mağdur edildiğinizi öğrenince üzüldük, sorununuzu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz beyefendiyle görüştüm ve sorununuzla ilgilendiler" dedi.

Celal Haktanır, sorunlarının çözümüne katkıda bulunduğunu belirten Vali Coş'a teşekkür etti. Adana'daki spor kulüplerine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Haktanır, ancak bu görevi üstlenen şoförlerin de mağdur edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Şoförler, Fethiyespor ile oynanan play-off maçına yapılan organizasyonda toplamda 128 aracın gidip geldiğini, bunlardan 93 otobüsün ücretinin alınabildiğini geriye kalan 35 aracın ücretinin ise ödenmediğini kaydettiler. Şoförler, alacaklarının geri kalan kısmının ödenmesi için de vali Coş'tan destek istediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber