Halk oyunlarında Antalya'yı temsil edecekler

Döşemealtı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gençlik Spor Kulübü, halk oyunları alanında Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerinde Antalya'yı temsil edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 2012 Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın finali, 28-30 Haziran tarihlerinde Konya'nın Akşehir ilçesinde yapılacak. Türkiye'nin çeşitli illerinden 28 ekibin katılacağı şampiyonada Antalya'yı, Döşemealtı OSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi temsil edecek.

Ekibini, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek finallere hazırlayan Şenol Berber, ?Hedefimiz ilk üç. İlk kez Türkiye finalinde yarışıyoruz. Ekibimizi ilk kez bu yıl oluşturduk ve ilk yılında Türkiye finaline katılıyor. Bu, çok büyük bir başarı. Ancak bizler en iyi sonucu alabilmek için yarışacağız. Zor bir hedef belirledik. Gelecek yıl daha güçlü ve Türkiye'de ses getirecek kareografi ve ahenkle sahne alan bir ekip haline geleceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber