Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji öğrencileri yaz okulu sertifikalarını aldı

Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji İngilizce Yaz Okulu sona erdi. 2 haftalık yoğunlaştırılmış İngilizce dil eğitimi ile öğrencilerine doğal ortamda İngilizceyi sevdirmeyi hedefleyen kolejin, bu amaçla uzman ve yabancı eğitimcilerden oluşan bir kadro ile gerçekleştirdiği İngilizce öğretimi tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program ardından Yaz Okulu'na katılan 50 öğrenciye sertifika verildi. Yaz okulu süresince İngilizce eğitimi alan öğrenciler, öğleden sonraki saatlerde bire bir eşleşerek pratik yapma imkanı buldu. Öğrencilere 2 hafta boyunca Mut'un tarihi ve turistik yerleri gezdirilerek bilgi verildi. Ayrıca, alış veriş merkezleri gezildi, sosyal ve kültürel aktivitelere yer verildi.

İngilizce Yaz Okulu hakkında bilgi veren Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji İngilizce Zümre Başkanı Şükrü Gündüz, ?Bu program ile öğrencilerin İngilizce seviyelerini ciddi anlamda yükselttik ve pratik yapmalarını sağladık.? dedi.

Ayrıca programın çok neşeli, keyifli ve dolu dolu geçtiğini ifaden eden Gündüz İngilizcenin artık kişiye ekstra bir özellik kazandırdığını ve okuldan mezun olan her öğrencinin iyi derecede İngilizce bilgisi ile mezun olmasını hedeflediklerini söyledi. Gündüz, bu anlamda öğrencilerin İngilizce bilgilerini yaz okulları ile pekiştirildiğini ifade tti.

Programa katılan okulun 6. sınıf öğrencilerinden Sinem Bulut, ?Program çok verimli geçti ve yıl içerisinde öğrendiklerimizi burada hayata geçirdik ve özellikle yabancı öğrencilerle çok iyi bir diyalog kurarak pratik yapma imkânımız oldu.? diye konuştu.

Özel Mutlu Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Musa Doktoroğlu ise şunları söyledi: ?Yaz Okulu'nun düzenlenmesindeki ortak amaçlarından birisi, öğrencilerin yabancı öğretmenlerle iletişime geçerek özgüvenlerini geliştirmektir. Öğrenciler, böylece İngilizce dersinin sadece akademik bir ders olmadığını, aksine uygulamalı bir beceri olduğunu yakından gördüler. Yaz okuluna ilköğretim 3. sınıftan 8. sınıfa kadar istekli öğrenciler katıldı. Yaz Okulu'nda öğrenciler 60 saat İngilizce dersi ve bunun yanında eğlenceli sosyal faaliyetlerle hem eğlenip hem de öğreniyorlar." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber