Uluslararası Folklor Festivali'ne muhteşem final

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, Türkiye ile birlikte 5 ülkenin katıldığı ve birbirinden güzel halk oyunlarının sergilendiği 3. Uluslararası Folklor Festivali, Mustafa Ceceli'nin sahne aldığı ve yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı finalle son buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Şahinbey Parkı'nda gerçekleşen 3. Uluslararası Folklor Festivali'nde Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Kazakistan, Makedonya, Endonezya'nın halk oyunları topluluğu, kendi yörelerine ait oyunları sundu. Dört gün süren festival boyunca Orhan Hakalmaz, İhsan Güvenç, Emel Sayın, Mehmet Yakar ve Mustafa Ceceli sahne aldı. Festivalin final gecesinde sahne alan Ceceli, gecenin geç saatlerine kadar hayranlarını şarkıları ile coşturdu. Havai fişekler eşliğinde sahne alan Ceceli konserine yaklaşık 30 bin kişi katıldı.

Konser sırasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sahneye çıkarak, sanatçıya festivale katkılarından dolayı günün anısına plaket ve bakır pilavlık hediye etti. Mustafa Ceceli'yi bir sanatçı ve dost olarak çok sevdiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, ?3 yıldan bu yana Ceceli'yi Gaziantep'e getiriyoruz. Okulları ziyaret ettiğimizde öğrencilerimize kimi getirelim diye soruyoruz, onlar da Mustafa Ceceli diyor. Mustafa Ceceli bizim kadrolu sanatçımız oldu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber