Milletvekili Demir, Kozluk'ta çalışmaları inceledi

Samsun AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme ilçesine bağlı Kozluk Belediyesi'nin yaptığı yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde incedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul'dan devam eden projeler hakkında bilgiler alan Demir, beldenin bir cazibe merkezi olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Kul'u ziyaret eden Milletvekili Demir, kapıda çiçekle karşılandı. Burada yapılan görüşmenin ardından Demir, belediyenin yaptığı yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Fatih, Yavuz ve Akçay Mahallelerinde yapılan yol genişletme ve taş duvar çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kozluk beldesini bölgeye her gelişinde ziyaret ettiğini vurgulayan Demir, "Kozluk'ta son günlerde yapılan yol ve diğer alt yapı yatırımlarını yerinde incelemek ve görmekten mutluluk duydum. Belediye Başkanı Şenol Kul'un projelerinin faaliyete geçmesi ile birlikte Kozluk cazibe merkezi olacak. Sayın Başkanın plan ve projelerini destekliyor, bu vesile ile başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, "Belediyemizin toplamda 53 kilometre uzunluğunda yol ağı bulunmakta, bunun 4 bin 100 metrelik kısmı kilitli parke taş ile, bin metrelik asfalt kaplama ve kalan 47 bin 900 metrelik kısmı ise stabilize durumdadır. Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan stabilize yollarımızın araç ve yaya trafiği bakımından düzenli hale getirilerek kullanılması amacı ile Belediye Meclis Kararı alarak çalışmalara başladık. Mevcut yollarımızın ortalama genişliği 5 metre civarında, hedeflediğimiz genişlik ise ihtiyaç durumuna göre 15 metredir." şeklinde bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber