Yaka'da asfaltlama çalışması başladı

Malatya Belediyesi tarafından ilk kez inşa edilen kanalizasyon hattı nedeniyle yolları bozulan Yaka Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada, sorunları belli bir plan dahilinde çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini belirtti. Kanalizasyon şebekesi döşenirken yollarda oluşan tahribatların da giderilmesine çalıştıklarını vurgulayan Çakır, mahallede aciliyet gerektiren yerlerden asfaltlama çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Başkan Çakır, konuyla ilgili şunları söyledi: ?Kanalizasyon şebekesi döşenirken yollarda oluşan tahribatlar giderilerek aciliyet arz eden yerlerden itibaren asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yaka Mahallesi'nin en büyük sıkıntılarından biri olan kanalizasyon şebekesi iki etap halinde döşenerek tamamlandı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 26 kilometre kanalizasyon şebeke hattı döşendi. Tabi bu çalışmalar sırasında üst yapıda bazı yıpranmalar oldu. Yıpranan ve bozulan yollarımızı da belli bir plan doğrultusunda aciliyet arz eden noktalardan başlayarak asfaltını yapıyoruz.?

img src="\common\news\documents\249949\yaka-asfalt.jpg">

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber