Başkan Ok, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeye bağlık ekipler tarafından şehrin bazı mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışamalarını inceledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ok ve Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk, Akıncılar Mahallesi'nde yürütülmekte olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle görüştü. Özellikle Şehit Pamir, Yalkır, Kepsut, Dereboyu caddelerinde yapılan incelemede asfalt çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Ok, mahallede bulunan esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Çalışmalar nedeniyle esnaf ve mahalle sakinleri Başkan Ok'a teşükkür etti. Başkan Ok, ?Şehrimizin en merkezi yerinde olmasına rağmen özellikle yolların bakımsızlığıyla dikkatleri üzerine çeken bu bölgemiz, çalışmalar sonucu araç ve yaya trafiğinin rahatlıkla seyredebileceği bir ortama ulaşmış olacak. Mahalle sakinlerimizin çalışmalarımız sırasında gösterdikleri sabır ve desteğe özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu yaz, şehrimizin muhtelif yerlerinde sürdürdüğümüz yol ve asfalt çalışmalarıyla halkımızdan gelen istek ve şikayetlerin büyük bölümünü karşılamış olacağız. Bu amaçla ekiplerimiz gece gündüz demeden özverili çalışmalarını sürdürmektedir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber