14 yaşındaki Ömer'i ihmal öldürdü (Ek)

Ataşehir'de evlerinin yakınındaki aile sağlık merkezinin bahçesine kaçan topunu almaya giden 14 yaşındaki Ömer Güneşçelik, aydınlatma direğindeki kaçak sonucu, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz hafta, Dutyolu Sokak'ta arkadaşlarıyla birlikte top oynayan Ömer Güneşçelik'in topu Ataşehir Aile Sağlık Merkezi'nin bahçesine kaçtı. Bahçenin duvarından içeriye atlayarak topu alan Güneşçelik, topu arkadaşlarına gönderdi. Ömer Güneşçelik

daha sonra tekrar aile sağlık merkezinin duvarına çıkarak dışarıya atlamak istedi. Bu sırada aydınlatma direğine tutunan talihsiz çocuk elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılan çocuk 4 gün yoğun bakımda tedavi altında kaldı. Dün gece yaşam mücadelesini kaybeden Ömer Güneşçelik'in cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

AİLE TEPKİLİ: ŞİKAYETÇİYİZ

Olayı anlatan talihsiz çocuğun amcası Zakir Güneşçelik, daha önce de aynı yerde benzer vakaların olduğunu belirterek, 'Daha önce de aynı yerde 3 kişi daha elektrik akımının kapılmasına maruz kaldı. Elektrik kaçağını söylemelerine rağmen kimse ilgilenmedi. Demek ki buradaki arızanın giderilmesi için bir insanın ölmesi gerekiyormuş. O da oldu ve gelip arızayı giderdiler. Bu durumdan şikayetçi olduk. Yasal işlemleri başlattık" şeklinde konuştu. Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra Ömer Güneşçelik'in cenazesi Kayışdağı Fatih Camii'nde kılınarak Büyükbakkalköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber