Nikahsız çiftin çocuk kavgası

Adana'da bir çocuk annesi 18 yaşındaki kadın, 2 yıl nikahsız yaşayıp ayrıldığı kişiden şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 03:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde yaşanan olayda, Deniz K. resmi nikah isteğini kabul etmemesi sebebiyle 1 yıl kadar önce ayrıldığı 26 yaşındaki Fırat H.A.'nın görüşme teklifini kabul etti. Bir parkta buluşan ikili arasında 20 aylık çocukları A.T.A.'nın bakımı konusunda anlaşmazlık yaşandı. Baba evinde yaşadığını ve geliri olmadığını belirten Deniz K., oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamadığını ve onu yuvaya vereceğini söyledi. Fırat H.A., bunun üzerine sinirlenerek genç kadını darp etti. Kadının çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Bunun üzerine Fırat H.A., Deniz K.'nın elindeki cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, şikayetçi olan Deniz K.'yı Fatih Polis Merkezi'ne götürdü. Fırat H.A. da polis ekiplerince kısa süre de yakalanarak aynı polis merkezine getirildi.

Gözaltına alınan Fırat H.A., "Çocuğumuzu yurda teslim edeceğini öğrendim. Vermemesini söyledim, beni dinlemedi ve kendisiyle tartıştık" diye ifade verdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber