Ankara'ya Hizmet Verenler Derneği Kazan Şubesi açıldı

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Verenler Derneği (AHİD) Başkent'teki 13. şubesini Kazan'da açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki şubenin açılışına, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AHİD Genel Başkanı Mehmet Ercan ve vatandaşlar katıldı.

AHİD Genel Başkanı Mehmet Ercan, açılışta yaptığı konuşmada, derneğin Ankara'daki 13. Şubesi'ni Kazan'da açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise hızlı bir gelişim ve değişim gösteren Kazan'da, buna paralel olarak sivil toplum kuruluşlarının da sayısındaki artışın ilçedeki çok sesliliği beraberinde getirdiğini belirtti. Başkan Ertürk, ?AHİD Ankara'da bir kültür ve eğitim ocağı olmuştur. Derneğin Ankara'daki merkezine gittiğimiz günlerde çok heyecan yaşıyorduk. Dernekte büyüklerimizden çok şey öğrendik. AHİD Ankara'nın folkloruna, kültürüne ve sosyal yaşamına da büyük katkıda bulunmaktadır. Benim de üyesi olmaktan büyük bir gurur duyduğum AHİD'in Kazan Şubesi'nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından okunan dua ve kesilen kurdele ile AHİD Kazan Şubesi'nin açılışı yapıldı ve davetliler birlikte dernek binasını gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber