Adalet Bakanlığı, komisyonlararası nakil sonuçlarını açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Bakanlığımız Taşra Teşkilatında Görevli

Personelin Komisyonlararası Naklen Atamalarına İlişkin Duyuru

Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görev yapan personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli hariç) komisyonlararası naklen atanma talepleri; en son görev yaptıkları yargı çevresindeki hizmet süreleri, atanmak istedikleri ve görev yaptıkları yerlerdeki kadro ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak değerlendirilmiş olup, belirlenen kriterlere göre, talepleri uygun görülenlere ilişkin liste ekte yayınlanmıştır. Listelerde ismi bulunmayan personelin naklen atanma talepleri uygun görülmemiş olup bu personele ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.

Naklen ataması yapılan personelden talep tarihinden sonra ortaya çıkan mazeretleri nedeniyle vazgeçme talebi olanların, dilekçelerini Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla UYAP üzerinden en geç 6 Temmuz 2012 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğüne (Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğü) göndermeleri gerekmektedir. Anılan tarihten sonra Bakanlığımıza ulaşan vazgeçme talepleri dikkate alınmayacaktır.

Komisyonlararası naklen ataması yapılan personelin tebligat yazıları ayrıca gönderilecek olup, tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabileceklerdir. Naklen ataması yapılan personelden mazeretleri nedeniyle derhal ayrılamayacak olanların en geç 31 Ağustos 2012 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekmektedir.

Duyurulur.

· Yazı İşleri Müdürü Listesi için tıklayınız

· İdari İşler Müdürü Listesi için tıklayınız

· Zabıt Kâtibi Listesi için tıklayınız

· Mübaşir Listesi için tıklayınız

· Hizmetli Listesi için tıklayınız

· Diğer Unvanlar (Memur, Santral Memuru, Emanet Memuru, Tebligat Memuru, Şoför, Teknisyen, Bekçi ve Kaloriferci) için tıklayınız


BUGÜN YAYIMLADIĞIMIZ HABR

Adalet Bakanlığı'nın komisyonlararası nakil çalışması yapıp yapmayacağına ilişkin Memurlar.Net'te daha önce birçok kez haber yayımlanmıştır. Komisyonlararası nakil çalışması önemli olduğundan ötürü, bu konunun üzerinde özellikle durulmuştur.

27 Nisan 2012 tarihinde komisyonlararası nakil çalışmasına ilişkin Personel Genel Müdürlüğü tarafından yine duyuru yayımlamıştır. Yayımlanan duyuruda komisyonlararası nakil çalışmasının şartları ve diğer hususlar belirtilmiştir.

Yayımlanan duyuruda; başvurular 02/05/2012 Çarşamba günü başlamış, 11/05/2012 Cuma günü mesai saati bitimi itibariyle sona ermiştir.

Personel Genel Müdürlüğü'nün son başvuruları almış olduğu 11/05/2012 tarihinden bu yana kadar nakil çalışmasının sonucuna ilişkin duyuru yayımlamamış olması ve komisyonlararası nakil çalışmasının akıbeti hakkında herhangi bir duyuru yayımlamamış olması adalet personeli arasında belirsizliğe neden olmuştur. Hatta, bu belirsizlik bir çok adalet personelinin kiraladıkları evin süresini uzatıp uzatmamaları, çocuklarının okullarının kaydının nereye yapılacağı ve daha bir çok önemli konuda olumsuzluğa neden olmaktadır, komisyonlararası nakil çalışmasının biran önce sonuçlanmasına ilişkin Memurlar.Net'in forum bölümünün Adalet personeli kategorisinde yazışan adalet personelinin yorumları konunun ne kadar önemli olduğuna ışık tutmaktadır.

Adliye personeli, Personel Genel Müdürlüğü'nün komisyonlararası nakil çalışmasını biran önce sonuçlandırması beklemektedir, komisyonlararası nakil çalışması biran önce sonuçlandırılmayacak ise, ne zaman sonuçlandırılacağına ilişkin takvimin açıklanması son derece önem arz etmektedir.

Hazırlayan: ?ÇOTANAK'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber