Lüks araçların incelenmesi sürüyor

Mali polisin Amerikalı muhataplarının yardımıyla başlattığı araba kaçakçılığı ile ilgili soruşturma kapsamında incelenen arabalar emniyete getiriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Satış belgeleri incelenen araçlar arasında 2 yıl önce narkotik operasyonunda ele geçirilen bir Hummer marka lüks cip de yer alıyor.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ABD Adalet Bakanlığı ve diğer ilgili birimlerin desteği ile yürüttüğü çalışmada araçların incelenmesi sürüyor. Yurt dışından değerinin altında faturalandırılarak Türkiye'ye getirildikleri ve bu nedenle kamunun zarara uğratıldığı yönündeki iddiaların araştırıldığı soruşturma kapsamında lüks araçların sahiplerine ulaşıldı. Emniyete çağrılarak araçlarıyla ilgili bilgi istenen kişiler, haklarında inceleme yapılan araçları da emniyete getirdi.

2010 yılında narkotik operasyonunda yüklü miktarda eroin ele geçirilerek S.I yakalanmıştı. Aynı operasyonda polis, teknik özellikleriyle dikkat çeken hummer markalı araca el koymuştu. Bu araç da mali polisin inceleme altına aldığı araçlar arasında yer alıyor. Lüks araçlar emniyet müdürlüğü bahçesine getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber