Vali Kahraman, vatandaşların sıkıntıları dinledi

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, periyodik olarak halk gününde bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilikteki halk günü programında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu ve Karaman Belediyesi İmar Müdürü İlknur Kirişçi de hazır bulundu.

Karaman'daki her insanın ve unsurun bir elin parmakları gibi olduğuna dikkat çeken Vali Kahraman, ?Bir kişinin sorunu varsa, bir kişinin canı yanmışsa bundan dolaylı da olsa, bütün şehir etkilenecektir. Yine aynı şekilde bir kişinin sevinci, mutluluğu da bütün şehri etkileyecektir. Bu bir aile olmanın işaretidir. Nasıl bir ailede fertler birbirlerinin derdini, sevincini paylaşıyorsa, Karaman'da vatandaşlarımız sorunlarını, beklentilerini devletle paylaşacaklardır. Halk günü uygulamamız, devlet-millet işbirliğinin, devlet-millet ilişkisinin bir ifadesidir. Biz istiyoruz ki hiçbir vatandaşımız bürokrasiye takılmadan gelip derdini, sıkıntısını paylaşsın? Sorunlarını birlikte çözelim, sıkıntılara birlikte çare arayalım.? dedi.

Halk günü uygulamasının devlet-millet arasındaki ilişkinin sağlıklı yürümesi açısından büyük önem taşıdığını belirten Kahraman, bir ildeki ve ülkedeki birlikteliğin temelinde samimiyetin ve gayretin olması gerektiğini söyledi.

Kahraman, ?Bu sıcak ve samimi ilişki devam ettiği müddetçe, vatandaşlarımız devletimizin şefkatini tanıdığı müddetçe, devlet-millet arasında yıkılmayacak bir güven oluşacaktır. Bu güven hem ilimizin, hem de ülkemizin istikbalinin teminatıdır. Halk günü uygulamamız yine periyodik olarak devam edecek. Biz kapılarımızı hiçbir zaman halkımıza kapatmadık ve kapatmayacağız. Çünkü biz halkımızla birlikte olunca, halkımızla bir olunca sorunları çözeceğimizi biliyor ve buna can-ı gönülden inanıyoruz. Uygulamamızda ilgili kurumlarımızdan yetkililerimiz de hazır bulunuyor. Yani biz 'bugün git daha sonra gel' diyerek, sorunları ötelemiyoruz. Aynı inanç ve gayretle uygulamamız devam edecek.? diye konuştu.

Vali Kahraman'ın ardından söz alan vatandaşlar da sorunlarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber