Didimli rotaryenlerden Başkan Kamacı'ya ziyaret

Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş ve beraberindeki Rotaryenler Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 00:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş, Bölge Rotaract Temsilcisi Gülser Vardarcı, Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir, Eski Dönem Başkanı Kerem Soysalan ve rotaryenlerden oluşan heyet Didim Beleidye Başkanı Mümin Kamacı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Didim Rotary Kulübünün yeni Başkanı Mevlüt Gökdemir gelecek dönemde yapmak istedikleri projelerle ilgili bilgiler verirken "Belediyemiz bizim çalışmalarımıza her türlü katkıyı sağlıyor. Biz de bu anlamda ilçemizde bir takım çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kent Ormanı kazandırılması fikrimiz var; bu anlamda elimizde şu an 250 fidan mevcut, yerin ayarlanması konusunu çözdüğümüzde bunu hayata geçirmeyi planlıyoruz." Dedi. Başkan Kamacı Kent Ormanı için yer ayarlayabileceklerini belirterek, fidan konusunda destek olabileceklerini kaydetti.

Gökdemir ayrıca Didim'de Mavi bayraklı plajların olduğunu bunun sayısının daha arttırılması noktasında çalışma yapmayı planladıklarını söylerken, Balık Tutma şenliği adı altında bir şenlik yapmayı planladıklarını belirtti.

Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş ise Rotary Kulübü ile Didim Belediyesinin ortak çalışmalar yapmalarını olumlu bulduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise geçmiş dönemlerden itibaren Rotary Kulüpleri iyi bir çok çalışma yaptıklarını ve her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaretin sonunda Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş, Başkan Kamacı'ya Rotarylerin bayrağını ve rozetini hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber