Hayırsever işadamından Düziçi'ne ilköğretim okulu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Hayırsever İşadamı Mehmet Emin Can tarafından Düziçi Boğaziçi İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılmakta olan 16 derslikli Cansan Boğaziçi İlköğretim Okulu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnceleme sırasında konuşan hayırsever işadamı Mehmet Emin Can, daha önce Bahçe ilçesine bir ilköğretim okulu yaptırdıklarını, bu okulda eğitim öğretimin devam ettiğini kaydederek, "Sayın Valimize bize bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu yapılan ikinci okulumuz, çok mutlu ve heyecanlıyız. Eğitimli toplumlarda insanlar kardeşçe yaşarlar. Bu nedenle çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmaktan büyük bir sevinç duyuyoruz." diye konuştu.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ise "Boğaziçi İlköğretim Okulu ilçemizin çok eski bir okuluydu. Öğrenci yoğunluğu nedeniyle bu mahalledeki öğrencilerimiz diğer okullara gitmek zorunda kalıyorlardı. Sayın Valimize ve Hayırsever İşadamımız Mehmet Emin Can'a okulumuzu yaptırdığı için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Celalettin Cerrah da burada yaptığı konuşmada, Osmaniye'de göreve başladığı günden bu yana önceliği eğitime verdiğini söyleyerek, "Osmaniye'de okul eksikliği olan bölgelerimiz vardı. Bu bölgelerdeki okul eksiğimizi kapatabilmek için yaptığımız çalışmalarda hayırsever vatandaşlarımız da bize destek oldular. Boğaziçi İlköğretim Okulunu ilk ziyaret ettiğimde, öğrencilerimize yeni ve modern bir okul yapacağımız sözünü vermiştim. Bugün sözümü yerine getirmekten dolayı çok mutluyum. Hayırseverlerimize buradan bir kez daha sesleniyorum. Eğer eğitime katkı verirlerse çocuklarımız daha modern okullarda daha iyi eğitim alacaklar. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için lütfen katkılarını esirgemesinler." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber