Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Sivas Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu'nda yapılan toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Toplantıda faaliyetlerle ilgili bilgi veren Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalman, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, yapılacak seçimde görev alacak yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, toplantıda yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar değişik yönetimlerle birlikte olduk. Zaman zaman farklı düşüncelerimiz oldu ama insanlar farklı düşünseler de konuşarak uzlaşarak orta noktayı bulacaktır. Şuana kadar yapılan faaliyetler sizlerin ve Sivas halkının lehine olan faaliyetlerdir. Yeni yönetim kurulu seçildikten sonrada anı ilişkileri sürdüreceğimize inanıyoruz. Bizim burada muhatabımızın kim olduğuna bakmıyoruz, muhatabımız sizin temsilcilerinizidir. Dolayısıyla seçilen arkadaşlarımıza kooperatif olarak bakıyoruz" ifadelerini kullandı. Tek listeyle gidilen seçimde Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkalığı'na Sabahattin Çimen getirildi.

Toplantıda Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanı sıra, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Toy, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Ali Kılıç, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman ve yönetim kurulu üyeleri ile özel halk otobüsü şoförleri de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber