GBT sorgulamasında polise vatandaş desteği

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin yaptığı GBT sorgulamasına vatandaşlardan destek geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gediz Emniyet Müdürlüğü polis sorumluluk bölgesinde yapılan GBT sorgulamalarına ilçede yaşayan tüm vatandaşlar tarafından büyük destek veriliyor.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, umuma açık cadde ve sokaklar ile parklar ve eğlence yerlerinde görevli polis ekipleri tarafından 2012 yılı Haziran ayı içerisinde yapılan denetimlerde bin 782 kişiye GBT sorgulaması yapıldığını, bu şahıslardan 12'sinin aranma sebebiyle adli makamlara sevk edildiğini söyledi.

Halkın güven ve sükunet içerisinde yaşaması için söz konusu yerlerde şüpheli şahıslar üzerinde arama tarama ve kontrollerin aralıksız devam edeceğini belirten Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, bu yöntemle suç işlemesi muhtemel şahısların suça karışmadan engellendiğini ve vatandaşların can ve mal emniyetinin tesis edildiğini ifade etti.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, "Umuma açık caddeler, sokaklar, parklar, kahvehaneler ve eğlence yerlerinde halkımızın güvenliği için sık sık denetim yapıyoruz. Yapılan kontrollerde, görevli polis ekiplerimize anlayış ve kolaylık gösteren vatandaşlarımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber