Polis, Alanya'daki yerleşik yabancılar için Hollandalı sanatçıyı getirtti

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 'Onlar bizim hemşehrimiz projesi' çerçevesinde, Hollanda'nın ünlü sanatçısı Mantın Hurkens ve Umut Özbek'i getirterek ilçede bulanan yerleşik yabancılara konser verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 19:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde ikamet eden yerleşik yabancılara yönelik, 'Onlar bizim hemşehrimiz projesi' çerçevesinde müzikli bir organizasyon düzenledi. Konserde Hollandalı sanatçı Martın Hurkens ile Umut Özbek sahne aldı. Alanya Kültür Merkezi (AKM) düzenlenen konserin ev sahipliği Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur eşi Yasemin Dur ile Yabancılar Büro Amiri Alper Avcı ve eşi yaptı. Konsere Alanya Belediyesi Yabancılar Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu, ilçede yaşayan çok sayıda yabancı, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Anlamlı bir konsere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Erkan Dur, yardım konserinden elde edilen gelirle 6 yeni polis otosu alınacağını ifade etti.

Hollandalı caz sanatçısı Martın Hurkens ile Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Umut Özbek sahneye çıktı. Hem Türk, hem de yerleşik yabancının müziğe doyduğu konserde sanatçılar hayranlarına bol bol imza attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber