Marmaris'te Denizcilik Bayramı kutlanıyor

Denizcilik Bayramı Marmaris'te kutlanmaya başlandı. 3 gün sürecek olan etkinlikler Marmaris Deniz Ticaret Odası'nın önderliğinde Marmaris Kalesi etrafında düzenleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etkinliklerin açılış törenine Kaymakam Serdar Polat, Belediye Başkanı M.Ali Acar, Emniyet Müdürü A. Okan Karadeniz, Jandarma Bölük Komutanı Cafer Öz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Fatih Erhan, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan başta olmak üzere birçok protokol üyesiyle birlikte vatandaşlar katıldı.

Şenliklerde öğrenciler kale sokağından geçenlere müzik ziyafeti sundu. Şenlikler boyunca yöreye özgü deniz yemekleri hem tanıtılacak hem de ikram edilecek. İlk gün ?mavi yengeç bacağı pane' tanıtımı ve ikramı yapıldı. Yemek ziyaretçilerden tam not aldı.

Şenliklerin ilk günü en büyük ilgiyi model tekne sergisi çekti. Marmaris Bölgesi'nde geçmişten günümüze yapılan gelmiş ve halen yapılmakta olan ahşap teknelerin modelleri aslına uygun minyatürlerinin ilgililerin beğenisine sunuldu. İlk defa bu alanda yapılan sergi büyük ilgi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber