Mersin'de bir ev kundaklandı

Mersin'de bir evin aynı anda 4 odasına yanıcı madde atılarak kundaklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 08:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın sırasında evde kimsenin olmaması faciayı önlerken dumandan etkilenen üst kattaki 5 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Merkez Toroslar İlçesi Çavuşlu Mahallesi 89037 Sokaktaki Baran İ.'ye ait zemin kattaki evin 4 odasının penceresinden içeriye yanıcı madde atılarak kundaklandı. Olay sonrası bir kişi olduğu tahmin edilen saldırgan kayıplara karışırken alevler dairenin bütün odalarını sardı.

Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Apartmanın birinci katında bulunanlar alt kattaki alevler nedeniyle mahsur kalınca polis ve itfaiye ekiplere tarafından tahliye edildi.

Dumandan etkilenen 5 kişi Mersin Devlet ve Çocuk Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın üst kata sıçramadan söndürüldü. Yangın sırasında 3 çocuğuyla yakınlarının yanında olan kadın yanan evi karşısında sinir krizleri geçirdi.

Bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri de kundaklanan evde inceleme yaptı. Özel bir şirkette çalışan Baran İ.'nin söz konusu eve 2 ay önce kiracı olarak taşındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber