Kayseri'de Türkiye'nin özlemini çektiği ortaklık kültürünün örneğini gördük

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu(TUSKON) Başkanı Rıza Nur Meral, Türkiye'nin özlemini çektiği ortaklık kültürünün en güzel örneğini Kınaş İnşaat'ın gösterdiğini belirterek, "27 yıllık ortaklık kültürünün devam etmesi, bu ortaklıkla birlikte Kınaş Plaza'nın açılışının yapılması çok önemlidir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kınaş Yapı Endüstrisi, yeni hizmet binasına kavuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral, Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Yaşin, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Boydak holding CEO'su Memduh Boydak, şirket ortakları ve çok sayıda davetli yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Firmalarının 27 yıllık başarılı geçmişinden bahseden Kınaş inşaat İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, şirketin sektörde gerçekleştirdiği ilklerden ve şehre getirdiği yenikleri anlattı. Törende konuşan TUSKON Başkanı Meral, Türkiye ekonomisinin her sektöründen, her ölçekten şirketlerini kucaklayan vizyon ortaya koyarak haklı bir başarı elde edildiğine dikkat çekti. Meral, ?Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanı ve TUSKON Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Kınaş, Türkiye'de özlemini çektiğimiz ortaklık kültürünün çok önemli başarılı bir örneğini 27 yıllık bir ortaklıkla bizlere gösterdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Bakan Taner Yıldız, törende yaptığı konuşmada, dünyanın büyüdüğünü ama Türkiye'nin daha hızlı büyüdüğünü dile getirerek, "Türkiye'de de Kayseri'nin lokomotif şehir olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda ortaokuldan sınıf arkadaşım olan Hamdi Kınaş'ın ve ortaklarının çalışmalarından iftar ediyorum. Bu girişimlerinden dolayı da tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kınaş Plaza, Bakan Taner Yıldız ile diğer davetlilerin hep birlikte kurdeleyi kesmesiyle açılışı yapıldı. Bakan, plazayı gezerek bilgiler aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber