Çalık YEDAŞ: Ekip ruhuyla başardık

Çalık Holding'e bağlı Çalık YEDAŞ, geçtiğimiz hafta, çeşitli yayın gruplarından 40'ın üzerinde basın mensubunu Samsun'da ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalık YEDAŞ ve Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, 1,5 yıl içindeki başarılarını ekip ruhuyla elde ettiklerini söyledi.

Basında yer alan haberlerin şirketleri açısından çok önemli olduğunu, kendilerini doğru anlatabilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nurettin Türkoğlu, "1,5 yıl önce özelleştirme kapsamında elektrik dağıtım işini üstlenen bir şirketin farkındalıklarının anlaşılabilir olması bizim için çok önemli. Hem müşteri, hem de çalışan memnuniyetini sağlarken, bu arada yatırımları doğru planlamak ve hedeflerinin de ucunu açık tutmak ve bunu sürdürülebilir kılmak zor bir iştir. Bizler bunu hep birlikte ekip ruhuyla başardık. Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çalık'ın bizlere duyduğu güven ile önümüzü açmasının bu başarıdaki payı tartışılmaz. Özgür hareket edip, hedeflerimizi belirledik ve sonuçta başarı geldi." dedi.

Yaygın basın temsilcilerinin yanı sıra yerel basınla da kurumsal ilişkilerinin çok iyi yönde seyir ettiğini ifade eden Türkoğlu şöyle devam etti: "Yerel medyamız zaten içimizde ve bizlerin yaptığı her çalışmayı an ve an görüyor. Bu nedenle şanslıyız. Çünkü arkadaşlarımız eksiklerimiz olduğu zaman bizleri uyarıyor. Çalışmalarımızın yaygın basın tarafından da takdir edilmesi, Avrupa'yı hedefleyen bir Çalık YEDAŞ için çok önemli. Avrupa Mükemmellik Ödülü'nü kendisine hedef olarak koyan şirketimizin pazar payı her geçen gün artacaktır. Sürdürülebilir ve kaliteden ödün vermeden yapacağımız atılımlarla her zaman medya karşısında şeffaf olacağız ve başarılarımızı paylaşacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber