Manavgat HEM Mehteran Takımı, gün batımı konserlerine başladı

Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) Mehteran Takımı, ilçede pazartesi ve perşembe günleri turist hareketliliği oluşturmak için gün batımı konserlerine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat HEM Mehteran Takımı'nın, Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği mehteran konserine yerli ve yabancı turistler ilgi gösterdi. Konser bitiminde yerli ve yabancı turistler, mehteran ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Mehteran hayranı bazı vatandaşlar ise mehteran ekibine gül takdim etti.

Manavgat HEM Mehteran Takımı Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, gün batımı konserlerine yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiğini söyledi. Bazı turistlerin mehteranla ilgili bilgi almak için soru sorduğunu belirten Geyikoğlu, takım içinde İngilizce ve Almanca bilenlerin turistlerin sorunlarını cevapladıklarını kaydetti. Geyikoğlu, "Gün batımı konserlerine, en fazla turistler ilgi gösteriyor. Konser bitimine kadar Cumhuriyet Meydanı'ndan ayrılmıyorlar. Bazı turistler marşların ritmine ritim tutuyor. Konser bitiminde de yanımıza gelerek hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Otelden çıkan ve Manavgat'ı gezmeye gelen yabancı konuklara farklı bir etkinlik sunuyoruz. Bugüne kadar hep olumlu tepkiler aldık. Manavgatımıza gelen yabancı konuklarımıza, ülkelerine güzel bir anı ve müzik coşkusuyla dönmesi için uğraş veriyoruz." dedi.

Manavgat HEM Mehteran Takımı'nda, padişahın koruması ve Osmanlı askeri olarak görev yaptığını belirten Dr. Hüseyin Vural İlköğretim ve İş Okulu Müdürü Şerafettin Çetin, konser sonunda, turistlerin yanına gelerek hatıra fotoğrafı çektirmek istediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber