Kamyonun lastikleri arasında kalan bisikletli hayatını kaybetti

Mersin'de yolun karşısına geçmeye çalışan bir bisikletli şahıs, kamyonun lastikleri arasında kalarak feci şekilde can verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 20:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lastiklerin altında kalan ceset, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı.

Bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Duran Akbulut (52), Okan Merzeci Bulvarı'ndan Yumuktepe istikametine dönen, Bayram Özdemir'in kullandığı 33 VN 756 plakalı pet şişe yüklü kamyona çarparak arka lastiklerinin altında kaldı. Hasan Duran Akbulut, olay yerinde hayatını kaybetti. Akbulut'un sıkışan cesedini çıkarmak için itfaiye ve sivil savunma ekipleri seferber oldu.

Kazayı duyarak olay yerine gelen mahalle sakinleri ise cesedin kamyon altından çıkarılmasını film seyreder gibi izledi. Vatandaşlar, polisin bütün uyarısına rağmen olay yerinden uzaklaşmadı. Polis, bunun üzerine çocuk ve kadınların etkilenmemesi için cenaze aracı, ambulans ve polis araçları ile barikat oluşturdu. Akbulut'un cesedi, kamyonun vinç yardımı ile kaldırılmasının ardından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Özdemir ise göz altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber