Merve'de Enva Çocuk Akademisi de açılıyor

Merve Eğitim Kurumları çocuk akademilerine bir yenisini daha ekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merve Eğitim Kurumları tarafından yaptırılan Merve Enva Çocuk Akademisi 2012?2013 eğitim-öğretim yılında anaokulu eğitimine başlayacak.

Hüseyin Kanatoğlu Çocuk Akademisi, Ali Küçüksucu Çocuk Akademisi'yle minik öğrencileri ilköğretime hazırlayan Merve Eğitim Kurumları, çocuk akademisi zincirine bir halka daha ekliyor. Enva adı verilen yeni çocuk akademisi önümüzdeki eğitim yılında Konyalıların hizmetine açılacak. "Eğitim alanında dünyadaki en başarılı 10 ülkenin en önemli ortak özelliği; okul öncesi eğitime büyük önem vermeleridir. Bu ülkelerin eğitim sisteminde, okul öncesi eğitim zorunlu olduğu ve katılımın yüzde 100 olduğu görülmektedir." diyen Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celaleddin Bozkurt, kurum olarak okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Bozkurt, şunları ifade etti: "Son yıllarda bu alanda, gerek eğitim sistemimiz, gerek kullandığımız kaynak ve materyaller, gerekse okullarımızın fiziki şartları açısından çok güçlü adımlar attık. Merve Enva Çocuk Akademimiz de bunlardan en yenisidir. Binamız, okul öncesi dönem çocuklarının ilgi ve ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Modern ve refah sınıfları, bilgisayar laboratuvarları, sinema salonu, spor salonu (sünger havuzu ve trambolin) konferans salonu, resim odası, oyun bahçesi, branş dersleri için özel sınıflarıyla öğrencilerimize Türkiye standartlarının çok üstünde imkanlar sunuyoruz."

Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, çocuk akademilerinde İngilizce eğitimi, İngilizce drama eğitimi, karakter eğitimi, sosyal beceri eğitimi, ilköğretime hazırlık temel eğitimi, dikkat ve konsantrasyon geliştirici özel çalışmaları alanında uzman profesyonel eğitim kadrosuyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bozkurt, kayıtların devam ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber