Emniyet müdürü, patlama yerine 'zoom' yaptı

Beyoğlu'nda, kurban pazarının bulunduğu sokakta henüz belirlenemeyen sebepten dolayı patlama meydana geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama bölgesini Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü, basın mensuplarından birinin kamerasıyla 'zoom' yaparak inceledi.

Piyalepaşa Bulvarı'nda bulunan kurban pazarının hemen yan sokağında saat 13.30 sularında patlama meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama sonrası kurban pazarının çevresinde bulunan bazı metaller hasar gördü. Patlama ile birlikte etraftaki vatandaşlar ve kurban pazarının güvenlik görevlileri, büyük panik yaşadı. Polisler, olayı duyar duymaz patlamanın yaşandığı bölgeye geldi. Sokağın giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridi ile kapatan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı.

Olay yerinde bomba imha uzmanı beklendiği sırada patlamanın yaşandığı alanı incelemek isteyen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, ilginç bir yönteme başvurdu. Bir ajansın kameramanından kamerasını rica eden Yıldırım, olay yerine 'zoom' yaparak patlamanın yaşandığı alanı inceledi.

Kurban pazarının güvenlik görevlisi patlamanın çok şiddetli olduğunu söyledi. Ölen veya yaralananın olmadığını söyleyen görevli, "Bir anda büyük bir patlama sesi duyduk. Dışarı çıktık. Bomba olduğu söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber