Keçiören Belediyesi'nden örnek uygulama

Keçiören Belediyesi, düzenlediği bir törenle örnek bir uygulamaya imza attı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, işini düzgün yapan esnafa teşekkür belgesi dağıtarak, esnaf ve zabıta arasında güzel bir dayanışma olduğunu ortaya koydu.

Keçiören Belediyesi, düzenlediği bir törenle 'Esnafa Teşekkür Belgesi' dağıttı. Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve esnaf ile zabıtalar katıldı. Önce sinevizyon gösterisiyle başlayan törende konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bir şehri oluşturan esas unsurun insan olduğunu belirterek, "Biz insana hizmet ediyoruz. Hepimizin temel hedefi insana hizmet etmektir" diye konuştu. Keçiören'in ilkleri gerçekleştiren bir belediye olduğunu ifade eden Mustafa Ak, düzenlenen bu teşekkür belgesinin de bir ilk olduğuna vurgu yaptı. Ak, son olarak ise "Müşteri memnuniyetini önemseyen bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise, törende işini düzgün yapan esnaflara ödül verileceğini belirterek, "Bir ülkenin gelişmişliğini merak ediyorsanız, yerel yönetimlere bakmanız yeterlidir" dedi. Osmanlı'nın kuşlar için su içecek, yuva yapacak saçaklar yaptığını hatırlatan Tanrıverdi, dünnyanın ilk hayvan hastanesini Osmanlı'nın kurduğunu söyleyerek, "Bizim medeniyetimizde yolda kalmış herşeye, herkese el uzatılmıştır" diye konuştu.

Tanrıverdi daha sonra ise Türkiye'nin Ak Parti döneminde geldiği noktayı hatırlatarak, Türkiye'nin geçmişte İMF'den borç isterken, bugün İMF'ye paran veren ülke haline geldiğini ifade etti.

Hüseyin Tanrıverdi'nin ardından konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ise, Anadolu ruhunun oluşmasında en büyük katkıyı esnafların yaptığını söyledi. Ramazan ayının yaklaştığını ve Ramazan'ın Türkiye'de diğer ülkelerden farklı bir şekilde kutlandığını, farklı bir atmosferde yaşandığını vurgulayan Haluk İpek, "Türkiye'de Ramazan'ın farklı yaşanmasının mimarı da esnaflardır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise törene katılan ve Keçiören Belediyesi tarafından ödüle layık görülen esnaflar teker teker sahneye davet edilerek, teşekkür belgeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber