Tatil yaptığı otelde hırsızlık iddiasıyla tutuklandı

TATİL yaptığı Ege Bölgesi'ndeki 5 yıldızlı otelleden hırsızlık yaptığı iddia edilen 17 yaşındaki R.D., Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki son işinde yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 01:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Marmaris, Turban mevkiindeki 5 yıldızlı bir otelin yetkilileri, son zamanlarda havuz başı, restoran, bar ve odalarından müşterilere ait cüzdan ve elektronik eşyanın çalınması üzerine, belli yerlere gizli güvenlik kameraları yerleştirdi. Güvenlik kameralarını görüntülerini incelemeye alan otel yetkilileri, hırsızlıkların, müşterilerden R.D. tarafından yapıldığını belirleyip, durumu polise bildirdi.

Polis, hırsızlık suçundan 18 sabıkası bulunan R.D.'yi havuz başında güneşlenirken yakaladı. R.D.'nin kaldığı otel odasında yapılan aramada, çantalar içinde çok sayıda çalıntı elektronik eşya ve aralarında turistlerin de olduğu birçok kişiye ait kimlikler ele geçirildi. Sahte kimlik ile otele kayıt yaptırdığı belirlenen R.D.'nin, polisteki sorgusundan, Bodrum, Didim, Kuşadası, Çeşme ve Ayvalık gibi birçok turistlik yerdeki otellerde benzer şekilde hırsızlık yaptığı anlaşıldı.

R.D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber