Avm'deki bıçaklı dehşet güvenlik kamerasında

Bakırköy'de bir alıveriş merkezinin önünde vale hizmeti veren görevlilerle bir Grup Genç arasında 2 kişinin bıçaklanmasıyla sonuçlanan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, geçen hafta Ataköy 6. Kısım'da faaliyet gösteren bir alıveriş merkezinin önünde meydana geldi. İddiaya göre; ikiz kardeşler Tolga ve Talha Özcan ve arkadaşları Erdi Ç. çıkışta alışveriş merkezinin otopark görevlileriyle yan bakma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Tolga Özcan otopark çalışanları tarafından önce darp edildi, ardından da kalp hizasının altından ve boğazından bıçaklandı. Kardeşine yardım etmek için gelen Talha Özcan da otopark görevlileri tarafından bıçakla yaralandı. Yaşanan dehşet dolu anlar, alışveriş merkezinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kavgada ölümden dönen Tolga Özcan, "Ben yolda yürürken burada çalışan biri bana, 'Ne bakıyorsun?' dedi ve vurmaya başladı, ben de ona karşılık verdim. Bir başka arkadaşı gelerek bana

bıçak sallamaya başladı. Ardından valeler geldi. Valelerden biri tuttu, diğerleri vurmaya başladı. Ben bir an kaçarak aşağıya kardeşimin yanına indim bana yardım etsinler diye ama bu sefer kardeşimi de yaraladılar" dedi.

Talha Özcan ise, "Benim ağabeyim burada 2 sene bir mağazada çalıştı ve böyle bir olay yaşanmamıştı. 10-15 kişi birden bize saldırdılar. Ağabeyimi ve beni bıçakladılar" diye konuştu.

Bir kişinin de darp edildiği olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber