Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu'nun katılımcıları İzmir'e geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu, ?Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu? katılımcıları için hoşgeldin kokteyli düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki kokteyle başta Seatrade Başkanı Chris Hayman, Medcruise Başkanı Stavros Hatzakos, Yunanistan Limanlar Başkanı ve Denizcilik eski Bakanı Yorgos Anomeritis olmak üzere forum için gelen yabancı misafirler, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Oda Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile sektör temsilcileri katıldı.

Koktelyde konuşan Başkan Kocaoğlu, ?Kruvaziyer turizmi, özellikle Ekrem Bey'in öncülüğünde adım adım büyük çabalarla ilerledi ve belli bir aşamaya geldi. Geldiğimiz noktayı, İzmir olarak yeterli görmüyoruz. Potansiyelimizin daha yüksek olduğuna inanıyoruz.? dedi. Kocaoğlu, İzmir'deki kruvaziyer limanının büyütülmesi konusuna özel önem verdiklerini de söyledi. Seatrade Başkanı Hayman ise İzmir'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şehirdeki kruvaziyer turizminin geleceğine inandığını söyledi. İzmir'in ve Türkiye'nin kruvaziyer turizminde hızlı büyüdüğüne dikkat çeken Hayman, yıl boyunca destinasyon olarak değerlendirilebileceğini vurguladı.

İZTO tarafından düzenlenen Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu'nda Türkiye'de kruvaziyer turizminin büyümesi, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de en önemli destinasyonlardan biri olarak yıl boyunca değerlendirilmesi ve sektörün ülke ekonomisi üzerindeki etkileri gibi konular tartışılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber