İSKİAD heyeti, ziyaret ettikleri MESİAD'ı örnek gösterdi

İSKİAD heyeti, derneğin faaliyetlerini örnek gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üç ay önce TUSKON'a bağlı Anadolu İşadamları Dernekleri Federasyonu (ANFED) üyesi olarak yeni kurulan İskilip İşadamları Derneği (İSKİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD)'ne yaptı. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Erkek, Başkan Yardımcısı Abdullah Can, Genel Sekreter Adem Işık ve üyeler tarafından karşılanan İSKİAD heyeti, derneğin faaliyetlerini örnek gösterdi. MESİAD'ın tecrübesinden faydalanmak istediklerini belirten İskilipli işadamları, Yönetim Kurulu Başkanı Erkek'le fikir alışverişinde bulundu.

Bu arada Ahi Koleji ve Özel Ümit Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Sağır'ı da ziyaret eden İskilipli işadamları, okullara hayran kaldıklarını belirtti. Daha sonra Merzifon Fen Lisesi, Piri Baba Türbesi, Medrese Camisi, Merzifon Saat Kulesi, Kara Mustafa Paşa Camisi gibi tarihi ve turistik yerleri de gezen işadamları, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalara da giderek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MESİAD Başkanı Erkek, yaptığı açıklamada, ?İSKİAD, yeni bir dernek. İlçeleri adına güzel şeyler yapmak istiyorlar. Biz de fikirlerimizi paylaştık, ilçemizi hem ticari hem kültürel anlamda tanıtmaya çalıştık. Böyle geziler, ufuk açma adına çok önemli. Biz de en kısa zamanda kendilerine iade-i ziyarette bulunacağız.? dedi. İskilipli işadamlarına Merzifon'un meşhur topuz kebabının ikram edilmesiyle gezi sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber