AK Parti'den CHP'ye ziyaret

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, CHP İl Başkanlığı'na seçilen Orhan Sümer'i ziyaret etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, CHP İl Başkanlığındaki ziyarette, ülkenin sıcak gündemi arasında boğulmak yerine herkesle diyalog halinde olmanın, fikir alış verişinde bulunmanın daha iyi olacağını düşündükleri için seri ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Bu ziyaretler kapsamında, göreve yeni seçilen Orhan Sümer ve ekibini kutlamak ve tanışmak istediklerini ifade eden Yağcı, "Bizler birbirimizin düşmanı değiliz, sadece birer siyasi rakibiz. Mesele memlekete hizmet etmek değil mi- Hizmet konusunda particilik olmaz. Makul ve vatandaşın yararına olan hizmeti kimin yaptığı önemli değil. Körü körüne muhalefet etmek, karşı çıkmak doğru olmaz ve kimseye de fayda sağlamaz. Bu bakımdan, Adanalı siyasetçiler olan bizlere düşen görev, 'Adana'mıza nasıl katkı sağlarız, var olan bazı sıkıntılarımızı nasıl el birliğiyle ortadan kaldırırız' demek olmalıdır" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Orhan Sümer ise, Ak Parti heyetinin kendilerine yaptığı bu ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, "Ziyaeddin bey siyaseten ve yaş icabı hepimizin ağabeyidir. Kendisinin bir ağabey gibi davranıp bizleri ziyarete gelmesi, Adana siyaseti açısından ve partilerin birbirlerinin düşman olmadığının idrak edilmesi açısından önemli bir adım olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabii ki siyasi rakibiz, ama bu rekabet daha iyi hizmet için yapılan tatlı bir rekabet olmalı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber