Öncüpınar İlköğretim Okulu'nda kütüphane ile internet sınıfı açıldı

Öncüpınar İlköğretim Okulu'nda SODES projesi kapsamında Kütüphane ile internet sınıfı açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti Kilis milletvekili Opr.Dr. Fuat Karakuş, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, Diyanet Sen Kilis İl Temsilcisi Recep Yıldız, Okul Müdürü Mustafa Taşpınar ile milli eğitim müdür yardımcıları ile davetliler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Taşpınar, yaptığı konuşmada, SODES projesi ile kütüphane ile internet sınıfının açıldığını belirterek, "İnternet sınıfımızda 11 bilgisayar ve internet var. 1 fotokopi makinesi ve yaklaşık bin civarında kaynak eser, hikaye, roman Türk, şark ve dünya klasikleri ile benzeri kitap bulunmaktadır" dedi.

Ak Parti Kilis milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, Öncüpınar Mahallesi'nin kendileri için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Okulumuz ile ilgili olarak sürekli bilgi alıyoruz. Eksikliklerinin giderilmesi için üzerimize düşeni yapıyorum. Eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alması önemlidir" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, SODES ile okullara büyük projelerin hayata geçtiğini, son örneğinin ise Öncüpınar İlköğretim Okulu'na yapılanlar olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra kütüphane ile internet sınıfı açılışı yapıldı. Daha sonra konuklara bir yemek verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber