Bakan Çelik: Müjdeci değil icracı iktidarız

Kars'ın istihdam paketi müjdesi beklediği sorusuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ?Biz müjdeci bir iktidar değiliz. İcracı bir iktidarız." sözleriyle karşılık verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Kars Havaalanı'ndan Iğdır'a geçişi öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın mensuplarının, 'Kars Valisi Ahmet Kara ve AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın dile getirdikleri 2 bin kişilik istihdam paketinin hangi aşamada olduğu ve müjdeyi bekleyen vatandaşlara neler söyleyeceği' sorusuna, ?Biz müjdeci bir iktidar değiliz. İcracı bir iktidarız. Uzun bir aradan sonra Kars'a geliyorum, bakanlığıma yönelik vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Bölgemizde ve ilimizdeki sorunları biliyor ve istişare ediyoruz. Bu seyahatimiz ile bundan sonraki süreçle ilgili çalışma yapacağız.? dedi.

Havaalanında Bakan Çelik'i Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Av Ensar Erdoğdu karşıladı. Bakan Çelik buradan Iğdır'a hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber