Çeyrek altın için kıyasıya yarıştılar

Erbaa etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor müsabakalarında yarışmaya katılan gençler birincilik ve verilecek olan altın ödülü için kıyasıya yarıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaz sporlarına dikkat çekmek ve yaz kurslarına ilgiyi arttırmak için düzenlenen tenis ve yüzme yarışlarında gençler birincilik için kıyasıya mücadele verirken, 100'ün üzerinde yarışmacının katıldığı yarışlarda birinciye çeyrek altın, madalya ve eşofman takımı verildi. Özellikle yüzme yarışına katılımın çok olması müsabakaları zorlaştırırken yüzme yarışmasında Aşkın Baş birinci oludu. Tenis turnuvasında ise Muammer Erekli birinci olarak altın kazanmaya hak kazanmış oldular.

Gençlere ödüllerini veren Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, "Gençlerimize sporu sevdirmek için tüm imkânlarımızı onların önüne serdik, belediye bünyesinde yüzme havuzumuz, tenis kortlarımız, basket sahaları, futbol sahaları, judo ve karate salonlarımız ilçede gençlerimize hizmet vermektedir. Gençlerimizin yaz boyunca çeşitli sosyal aktivitelerle kötü alışkanlık kanacağı ortamlardan uzaklaştırarak sosyal yönlerinin gelişmesi için ücretsiz yaz kursları düzenledik. Etkinlikler çerçevesinde de bu sporlara ilgiyi arttırmak için yarışmalar düzenleyerek birincilere ödül vererek onların dikkatlerini çektiğimizi düşünüyorum dedi. Yenihan, yarışmaya katılan çocukların hepsini tebrik ederek gençlerimize sahip çıkmalıyız." açıklamasında bulundu.

Ailelerin de çocuklarına destek verdiği yarışlarda birinci olan gençler sevinçlerini aileleriyle paylaşırken, müsabakalarda dereceye giren çocuklar Başkan Yenihan ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber