Seferihisar Belediye Başkanı Soyer sokak sokak dolaşıp çöp topladı

İzmir'in Seferihisar Belediyesi, çevre temizliği konusunda örnek bir uygulamanın altını imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevre temizliği bilincini toplumun her kesimine yaygınlaştırmak için belediyenin en üstten en alt kadrosuna kadar tüm birimleri sokağa çıktı. Aralarında Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de bulunduğu belediye bürokratları ve işçiler sokak ve sahildeki çöpleri toplayarak temizlik yaptı.

Tepecik Mahallesi, Turabiye Mahallesi ve Akarca sahilinde başlatılan uygulamada Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Yardımcısı Osman Kocaman, belediye müdürleri, birim amirleri, memurlar ve işçiler ellerinde çöp torbaları ile birlikte Seferihisar'ı sokak sokak temizlemeye başladı. Halkın büyük ilgisi ve beğenisini çeken uygulamayla ilgili açıklama yapan Başkan Soyer, ?Burada gönüllülük esasıyla bir uygulama başlattık. Haftada bir gün bir mahallemize giderek temizlik yapacağız. Burada çevre bilincini geliştirmeye ve örnek olmaya çalışıyoruz. Bugün yüzlerce torba çöp topladık. Halkımıza da bu noktada çok önemli bir görev düşüyor. Bu doğa, bu çevre, bu deniz hepimizin ve hep birlikte korumalıyız.? dedi.

Belediye yönetim ve kadrolarına da duyarlılıkları için teşekkür eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bundan böyle her cumartesi günü aynı uygulamanın devam edeceğini ve önümüzdeki hafta Ürkmez Plajı'nı temizleyeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber