Belediye meclis üyeleri, ampute takımıyla futbol maçı yaptı

Malatya'da belediye meclis üyeleri ile ampute takımı arasında oynanan dostluk maçı 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen 20. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında, Malatya Ayyıldız Ampute takımı ile Malatya Belediyesi meclis üyeleri dostluk maçı yaptı. Mutlu Dalbudak'ın yönettiği karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmayı eski bakanlardan Galip Demirel, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut, Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci ve çok sayıda davetli izledi. Milletvekili Cemal Akın, ?Spordaki bu tür etkinlikler, engelli kardeşlerimizin hayata asılma, hayatla mücadele azmi ve gayretini artırıyor. Bu tür etkinlikler onları mutlu ediyor. Toplumumuzun yüzde 10'nu engellilerimiz teşkil ediyor ve belediyelerin görevleri arasında engellilerimizin hem ihtiyaçlarının karşılanması hem de sosyal faaliyetlerinin artırılması noktasında da önemli görevler düşüyor. Gerek dönemimizde gerekse de bugün AK Parti belediyecilik anlayışıyla yapılan bu hizmetler fevkalade büyük anlam taşımaktadır.? dedi.

Malatya Belediyesi Meclis Üyeleri takımında oynayan Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, bu tür organizasyonların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, ?Çok güzel bir karşılaşma oldu. Ben kendi adıma ve takım arkadaşlarım adına çok büyük keyif aldım. İnşallah bu tür etkinliklerin devam gelecek.? ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Nalçacı ise sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında güzel bir müsabaka oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: ?Karşılaşmayı dostluk kazandı. Güzel bir etkinlik oldu. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Kayısı Festivali etkinlikleri kapsamında yapmış olduğumuz futbol karşılaşması güzel bir şekilde sonuçlandı. Tabi festivalimizin eğlence kısmını şehitlerimizin olması nedeniyle iptal etmiştik. Bu anlamda sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor. Ampute Süper Lige çıkan Ayyıldız Ampute takımımıza Süper Ligde başarılar diliyorum.?

Müsabakanın ardından 2 takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber