Alman kadını aramalarına Jandarma'nın özel timleri katıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde rafting yaparken botun alabora olması sonucu kaybolan Alman turist Kerstin Kramer'in (50) arama çalışmalarına, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 15 kişilik 'Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (JAK) Timi' ve 'Jandarma Dağ Arama Kurtarma Timi' adlı 2 ayrı ekibi de katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okurcalar Beldesi'nde Alara Çayı'nın Kocadöllük mevkiinde, Çarşamba günü meydana gelen rafting kazasında, suya kapılarak kaybolan Alman turist Kerstin Kramer'in arama çalışmaları sabah saat 08.00'de başladı. Su debisinin yüksek olasına rağmen jandarma timleri, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra kazanın yaşandığı nokta ve çevresinde dalışlar yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na vekalet eden Jandarma Yüzbaşı Ayhan Gedük'ün gözetiminde yapılan çalışmalarını, Alman kadının eşi Rene Kramer, kızı ve 2 yeğeni de takip etti. Üzgün olduğu gözlenen Rene Kramer, eşini arama çalışması yapan ekipleri cep telefonunun kamerası ile görüntülemeye çalıştı.

Alara Çayı'nda balık tutmak için bölgeye gelen 24 yaşındaki Hüseyin Öztürk, Alman turistin kaybolduğu noktanın tehlikeli olduğunu ve o bölgeye balık tutmaya bile gitmediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber