Alanya'da yaşayan Rus evinde ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yalnız yaşayan 67 yaşındaki Rus, evinde ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, komşuların evden gelen kokular üzerine polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki Töre Apartmanı'nın 4. katındaki evinde yalnız yaşayan 67 yaşındaki Alexcander Rak'ı 5 gündür görmeyen komşuları, daireden pis kokular gelince durumdan şüphelenerek şahsın kapısını çaldı. Zili defalarca çalmalarına rağmen kapıyı açan olmayınca durum polise bildirildi. İhbar üzerine eve gelen ve çilingir yardımıyla kapıyı açan polisler, içerden gelen pis koku karşısında zor anlar yaşadı. Ağızlarını ve burunların kapatarak içeri giren polisler, yatak odasında Rak'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin edilen Rak'ın sıcaktan dolayı midesinin patladığı ve evin içini böcekler ve sineklerin bastığı gözlendi.

Rak'ın komşusu Seyit Mehmet Kal, "Her zaman bisikletini kapının önüne koyardı. Bisikletin 5 gündür aynı yerde durduğunu ve komşumun dairesinden pis kokular geldiğini görünce durumu direkt polise haber verdim" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, cesedi belediye morguna götürmek için olay yerine gelen Alanya Belediyesi'ne bağlı cenaze hizmetleri ekibi ise kokudan dolayı cesedi aşağı indiremedi. Cesedin her yerinin parçalandığını belirten ekipler, daha sonra galoş ağızlık ve kolonyalı mendil kullanarak cesedi güçlükle aşağı indirdi. Ceset otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı'na gönderilirken, Rak'ın bir gün sonra ülkesi Rusya'ya gideceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber