Hilalkent Park, Erzurumlular'ın mesire yeri olacak

Erzurum Yakutiye Belediyesi tarafından Tortum yolu üzerinde yapımı sürdürülen Hilalkentpark, aynı anda bin kişinin piknik ve mesire yapabileceği özellikleriyle dikkat çekiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçerisinde kamelya, lokanta, kafeteryanın yer alacağı park, 100 araçlık park yeriyle de büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Belediye Başkanı Ali Korkut, Hilalkentpark 'ın bölgeye canlılık kazandıracağını söyledi.

Yakutiye Belediyesi, Erzurum'un mesire ve piknik alanlarına yenilerini ekliyor. Tortum yolu üzerinde 32 dönüm alanda yapımı sürdürülen Hilalkentpark, özellikle aracı olmayan aileler için önem taşıyor. Tortum yolu üzeri Ford servisi arkasında yapılmakta olan park, önünde 100 araçlık park alanı, bin kişiye aynı anda hizmet sunabilecek özelliklere sahip. Kentpark içerisinde yapılacak çocuk oyun alanları aynı anda 500 çocuğun oynamasına imkân sağlayacak. Kamelyaları, lokanta ve kafeteryası ile sanayi bölgesine farklı bir görünüm kazandıracak Hilalkent Park'ın bitirilmesi için çalışmaları sık sık inceleyen Başkan Ali Korkut, eksikliklerin de zamanında giderilmesini sağlıyor.

Eylül ayı sonunda hizmete sokulacak Hilalkent Park'ın bölge için çekim merkezi olacağını belirten Başkan Korkut, ?Yapılan işleri sık sık inceliyor, eksiklikleri zamanında görüyorum. Hilalkent Park, halka sunulacak hizmetler arasında iyi bir örnek olacak. Özel aracı bulunmayan aileler için yakınlığı dolayısıyla avantajlı bir noktada. Şehrin her tarafından kolay ulaşılabilinecek noktada. İnsanlar Tortum tarafına gitme ihtiyacı duymadan, Tortum yolu üzerinde pikniklerini yapabilecekler. Halkımızın sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla daha fazla alan yapma gayretindeyiz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber