10/07/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT ile Moritanya Radyo ve Televizyon Kurumu arasında yapılacak protokolün imza törenine katılacak. (12.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kocaeli'de 'YM Miranda' isimli tankerin denize indirilmesi törenine katılacak. (16.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ankara Sanayi Odası (ASO) Gündem Toplantısı'na katılacak. (14.00 )

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'da sel felaketinin yaşandığı TOKİ konutlarında açıklama yapacak. (11.00)

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

İzmir'de önceki gün vefat eden Tiyatro Yazarı Güngör Dilmen, Beşikçioğlu Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (17.30)

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Ceylan Intercontinental Otel'de ?Türkiye-Benin Ticaret ve Yatırım Forumu' düzenleyecek. (10.30)

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, sendika ve konfederasyonların üye sayılarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

İzmir'de KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Joker' operasyonunda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edilecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Enerji uzmanı Mehmet Öğütçü, Türkiye'nin enerji politikalarını ve dünyadaki enerji alanındaki son durumu Cihan Haber Ajansı'na değerlendirdi. Turgut Özal'a, başbakanlığı döneminde danışmanlık yapan Öğütçü, Kürt meselesinin çözümünde enerji politikalarının büyük önem arz ettiğini vurguladı. Londra

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rize'de. Avcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği tarafından düzenlenen 'Sporda Ahlak, Başarı ve Motivasyon' konulu panele katılacak. (15.00)

Avusturya'nın Klagenfurt bölgesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, sabah ve akşam antrenman yapacak. Beşiktaş'ın yeni futbolcusu Manuel Fernandes basın toplantısı düzenleyecek. (08.30- 14.00- 19.30)

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı İstanbul'da yapılacak. (13.00)

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. (10.00/18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber