Demirtaş Mahallesi'ne 8 park birden yapıldı

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'da yaptırılan 8 park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Kaymakam Osman Taştan, AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, belediye bürokratları ve mahalle sakinleri katıldı.

Demirtaş'ın 2009 yılında Osmangazi sınırlarına katıldığını hatırlatan Başkan Mustafa Dündar, o günden bu yana Demirtaş'ın hizmete doyduğunu söyledi. Bölgenin hızlı bir büyüme içinde olduğunu vurgulayan Dündar, bölgenin Bursa'nın önemli bir cazibe merkezine dönüştüğünü kaydetti. Mahalleye daha önce 4 park yaptıklarını hatırlatan Dündar, şöyle konuştu: ?Bugün de 8 parkın açılışını yapıyoruz. Bu parklarla birlikte bölgenin her noktasına vatandaşımızın nefes alabileceği yeni mekânlar kazandırdık. 3 yıl içinde toplamda 98 bin metrekarelik alanda 63 park ve yeşil alan çalışması yaptık. Bölgemizde parkların yanı sıra var olan meydanın genişletilmesi ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Aynı zamanda Demirtaş'a değer katacak yarı olimpik yüzme havuzumuzun da temelini attık çok yakında hizmete açacağız.?

Türkiye'nin ve dünyanın dikkatini çekecek çok önemli bir projenin daha arifesinde olduklarını belirten Dündar, ?32 bin metrekare alana kuracağımız Atıcılık ve Trap Tesisleri bu bölgeyi önemli bir cazibe merkezine dönüştürecek.? dedi. Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan ise Bursa'nın gelişiminin tüm Türkiye'nin yanı sıra dünyaya da örnek olduğunu vurguladı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Uysal da Başkan Mustafa Dündar'a bölge halkı adına teşekkür plaketi sundu.

Konuşmaların ardından, Cumhuriyet 229. Sokak Parkı ve iki park alanı, Barbaros 21. Sokak parkı ile İbrahim Ürgün Parkı, Dumlupınar Parkı, Sakarya Mahallesi Sevinç Sokak Parkı'nı hizmete açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber