Polisin kaza raporu, kazazedenin yakınlarını isyan ettirdi

Tuzla'da, bir otomobilin çarptığı 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Feci kaza bir iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde otomobilin hatalı olduğunun görülmesine rağmen, polisin motosiklet hatalıymış gibi rapor tutması gencin yakınlarını isyan ettirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza geçtiğimiz perşembe günü Orhanlı'da meydana geldi. Alınan bilgile göre, Mustafa Yeter (23) işe gitmek için motosikletiyle yola çıktı. Orhanlı Köprüsü üzerine gelen Yeter, karşıdan gelen bir otomobilin şerit ihlali yapması yüzünden kaza yaptı. Otomobilin çarptığı motosiklet ve Yeter metrelerce ileri savruldu. Ağır yaralanan Yeter, Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 5 gün boyunca yoğun bakımda kalan Yeter, dün hayatını kaybetti.

Kaza sonrası tutulan polis raporu Yeter'in yakınlarını isyan ettirdi. Kazada, Yeter'in hatalı gösterildiğini gören yakınları, kazayı görüntüleyen bir güvenlik kamerasının kayıtlarına ulaştı. Yeter'in yakınlarının iddiasına göre, polisin raporunda motosiklet sürücüsü hatalı gösterilirken, kamera kayıtlarında ise otomobil sürücüsünün hatalı olduğu görülüyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde; Yeter motosikleti ile kendi şeridinde ilerliyor. Karşı yönde seyir halindeki 34 JZF 46 plakalı otomobilin sürücüsü Hayri Erhal, önündeki otomobili sollamaya çalışıyor. Erhal, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen Yeter'in kullandığı motosiklete çarpıyor.

Yeter'in yakınları olay yerinde tutulan kaza raporunda ise Yeter'in suçlu gösterildiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber