Hakkari'de kurumlar arası halı saha futbol turnuvası sona erdi

Hakkari'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası, oynanan final maçı ile sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürlüğü'nün desteklediği kurumlar arası halı saha turnuvasının final maçında, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hakkari Defterdarlığı, Arena Halı Saha Spor Tesisleri'nde karşılaştı.

Karşılaşma, Hakkari İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek, AFAD Müdürü Feridun Atak, Defterdar Yardımcısı Ümit Altınsoy, Sağlık-Sen Hakkari Temsilcisi Veysel Çiftçi, Yüksekova Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Necip Çapraz, Çağdaş Gazeteciler Derneği Hakkari Temsilcisi Behçet Dalmaz, çok sayıda kişi tarafından izlendi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında atağa geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, maçı 7-3'lük skorla alarak, turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile turnuvanın birinci ve ikinci takımlarına kupaları verildi. Yüksekova Haber Gazetesi tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha fubol turnuvasının kupa töreni, her iki takım oyuncuları ve yetkilileri ile katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber